一点要记得收藏我们的网址哦(www.5ijcw.com) —— 我爱教程网 。
  • 查资料

当前位置:我爱教程网下载中心yabovip英语试题七年级英语试题新目标七年级英语下册Unit4 I want to be an actor单元测试? 下载

新目标七年级英语下册Unit4 I want to be an actor单元测试

  • 名称:新目标七年级英语下册Unit4 I want to be an actor单元测试
  • 类型:七年级英语试题
  • 授权方式:免费版
  • 更新时间:11-03 20:22:34
  • 下载要求:无需注册
  • 下载次数:6247
  • 语言简体中文
  • 大小:0 Bytes
  • 推荐度:3 星级
《新目标七年级英语下册Unit4 I want to be an actor单元测试》简介

标签:七年级英语试卷,

I. Choose the correct answer
  1. --- What are you?
    --- ____________.
  A. I'm very well.        B. I'm thirteen.
  C. I'm in Mr Green's office.  D. A postman.

  2. Mr Black works _________ a farm.
  A. on  B. in  C. at  D. to

  3. Can he ________ you English?
  A. teaches  B. teach  C. teaching  D. teacher

  4. Does Mr. White __________ in Beijing?
  A. likes working   B. likes work
  C. like working   D. like work

  5.  --- Who makes bread for us every day?
     ---__________.
  A. Drivers  B. Artists  C. Bakers  D. Cleaners

 
 II. 句型转换:
  1. What does your uncle do? (改为同义句)
  ________ ________ your uncle?

  2. Where is Bill from? (改为同义句)
  Where _______ he ________ from?

  3. Mr. Green works in an office. (对划线部分提问)
  ________ ________ Mr. Green ________?

  4. They watch TV in the evening. (对划线部分提问)
  _______ _______ they ______ in the evening?

  5. Lily has some new pencils. (改为一般疑问句)
  _______ Lily _______ ________ new pencils?

  III. Close Test
  Do you want to know my family? Let (1) tell you. There are (2) people in my family. My father is a driver. My mother is a (3) She works in a machine factory. I have a sister. She is only eight years (4) We (5) in the same school. I'm in Grade Three, but (6) in Grade One. We like sports. We have lunch (7) school. Sometimes we (8) our homework in the afternoon. On (9) we often go to parks. We are very happy. We work (10).
  ( ) 1.  A. we   B. us    C. me   D. I
  ( ) 2.  A. two   B. three   C. four   D. five
  ( ) 3.  A. teacher B. worker  C. driver  D. farmer
  ( ) 4.  A. young  B. new   C. old   D. long
  ( ) 5.  A. is   B. am    C. are   D. be
  ( ) 6.  A. I'm   B. they're  C. we're  D. she's
  ( ) 7.  A. on   B. about   C. of   D. at
  ( ) 8.  A. write  B. do    C. make   D. study
  ( ) 9.  A. Fridays B. Thursdays C. Mondays  D. Sundays
  ( ) 10. A. easy  B. hard   C. heavy  D. light

  IV.Read the following passage and fill in the blanks
  The Sawyers live at 87 King Street.. In the morning, Mr. Sawyer goes to work and the children go to school. Their father takes them to school every day. Mrs. Sawyer stays at home every day. She does the housework. She always eats her lunch at noon. In the afternoon, she usually sees her friends. They often drink tea together. In the evening, the children come home from school. They arrive(到达)home early. Mr. Sawyer comes home from work. He arrives home late. At night, the children always do their homework. Then they go to bed. Mr. Sawyer usually reads his newspaper, but sometimes he and his wife watch television.
  根据短文内容,判断正误。(True or False)
  1. Mrs. Sawyer takes the children to school.
  2. Mrs. Sawyer does the housework at home.
  3. Mrs. Sawyer and her friends drink coffee in the afternoon.
  4. Mr. Sawyer and the children arrive home early.
  5. Sometimes Mrs. Sawyer reads the newspaper at night.

  书面表达
  根据下列表格内容,以My friend为题,写一篇50字左右的短文,要求语句流畅、表达清楚。
姓 名 ?李 雷 ?年 龄 ?13 ?班 级 ?一(5)班
爱 好 ?踢球、看书、电脑、英语
学 校 ?合肥一中 ?父亲:教师 ?母亲: 护士(nurse)
地 址 ?明光路55号
  答案及解析:
  I.
  1. 问题是"你是干什么的",答案应为D (postmen指邮递员)。" How are you?" 的答语为"I'm very well." "I'm thirteen."所对应的问题是"How old are you?" 而"I'm in Mr Green's office."的问题为"Where do you work?"。

  2. "在农场"应使用介词on,而不用in.

  3. 情态动词can的后面应用动词原形。

  4. 本题是一般现在时的第三人称单数的一般疑问句形式,助动词does已体现了第三人称单数的形式,在使用动词时应用like,而不用likes; like+doing sth表示"喜欢做某事",故答案为C.

  5. drivers 表示"司机",artists表示"艺术家",cleaners表示"清洁工",只有bakers(面包师)才能每天为我们做面包。

  II.
  1. What is your uncle? 与What does your uncle do? 有同义。

  2. be from与come from同义,所以,第二句为Where does he come from?

  3. 对地点进行提问,应用表地点的疑问词where, 本句时态为一般现在时的第三人称单数,助动词应用does, 所缺词为Where, does, work。

  4. 对"作什么"进行提问,用"What",第二句话为What do they do in the evening?

  5. 一般现在时的第三人称单数,助动词应用does,原句中的动词has在一般疑问句中要变成原形have, some要变为any,故,所填词为Does, have, any.

  III.
  1. C 2. C 3. B 4. C 5. C 6. D 7. D 8. B 9. D 10. B

  1. let后接宾格,根据下文我们可以知道说的是"让我来…"

  2. 根据下文中my father, my mother, my sister可知道家里有四个人

  3. 由下句中的"works in a machine factory"可以知道是个worker

  4. 表示某人几岁,用"..years old."

  5. 从"we"我们知道说的是"我"和"我的sister"

  7. at school表示的是在学校,是个固定的搭配

  9. 其他三天要上课,所以要选D

  10. work hard是表示努力的意思,没有其他选项的说法

  IV.
  FTFFF

  V.
  Li Lei is my good friend. He's thirteen years old. He's in Class 5, Grade 1 in No. 1 Middle School in Hefei. He likes playing football, reading and playing computer games. He's good at English. He can speak English well.
  He's from a family of three people. His father is a teacher. And his mother is a nurse. They work hard. His home is at No. 55Mingguang Road. It's near his school.
?


, 大小:0 Bytes

关键字: Tag:七年级英语试题七年级英语试卷试题下载 - 英语试题 - 七年级英语试题



上一篇:人教新目标版七年级英语下册《Unit 6 It’s raining》单元综合测试题

用户评论